Услуги и цени

Езиков център Orange School ви предлага няколко вида обучение по английски език:

Индивидуално обучение
Вашите цели, нагласи и стил на учене са от първостепенно значение за нас - затова ви обучаваме по индивидуална програма, а броят на учебните часове зависи от вашите конкретни нужди.

Крайна цена на един учебен час (60 мин.) индивидуално обучение - 20 лв.


"Дуо"
Ако учите по-добре по двойки: с партньора, с колегата или с приятел; ако имате обща цел (да работите или да купонясвате заедно или просто за разнообразие и обща култура); ако имате еднакво или близко ниво на владеене на английски език, то възползвайте се от нашето обучение по двойки.

Крайна цена на един учебен час (60 мин.) за пакет "Дуо" - 30 лв. (15 лв. на клиент)


"Трио"
За тези от вас, които се изевяват най-добре в условия на пряка конкуренция, учат се от грешките на другите или обичат винаги да са в компания, разработихме обучение по английски език за трима участници (на едно ниво на владеене на английски език). Тази програма съчетава най-доброто от индивидуалното и групово обучение.

Крайна цена на един учебен час (60 мин.) за пакет "Трио" - 36 лв. (12 лв. на клиент)


Solution is a smile away...
Решението е на една усмивка разстояние...

Знаем, че понякога езиковата подготовка не е достатъчна, за да се проговори свободно на чужд език. "Прескачането на езиковата бариера" може да се окаже олимпийско усилие

Предлагаме нов поглед към решаването на проблема, а именно комбинация от индивидуални учебни занятия по английски език и насочени към решения психологически разговори със специалист. Съотношението между учебните часове и сесиите е строго индивидуално за всеки клиент. Първо се започва с часовете по английски език, в които преподавателят преценява на какво ниво е езиковата подготовка на клиента, а после се преминава към разговор със специалиста-консултант.

Минималният брой учебни занимания е от 5 до 10, а на консултациите - 1. Максималният - зависи от броя опити необходими за прескачането на бариерата... Ние вярваме, че усмивката дава началния отскок...

Крайна цена на един учебен час (60 мин.) индивидуално обучение - 20 лв. Крайна цена на една сесия (45 мин.) - 35 лв.


Copyright © 2014